Groene banden

Wij vinden dat de Beijerlandselaan grauw en niet uitnodigend overkomt en wij willen dit graag verbeteren. We hebben plannen voor korte en lange termijn en dit lichten wij graag op deze pagina toe!

Op korte termijn willen wij graag dat er meer kleur en levendigheid in het gebied komt. Op het evenement van 3 juni willen wij met kinderen vanuit de stichting humanitias op de Beijerlandselaan banden beschilderen en bloemen in de banden planten zodat er wat meer kleur komt. 

Op lange termijn moet er gekeken worden naar het veranderen van de trambaan door het aanleggen van gras, bloemen en bomen. Daarnaast willen we de kwaliteit van het aanwezige groen verbeteren. 

Om de plannen voor de korte en lange termijn mogelijk te maken, moeten wij natuurlijk beginnen bij de eerste stap. Deze stap zullen wij, Bodil, Eline, Nick en Priscilla, op donderdag 3 juni 2021 uitvoeren op de Beijerlandselaan bij het horecaplein. Wij hebben hiervoor een aantal autobanden in verschillende maten die wij gaan laten beschilderen door kinderen van Humanity. Ook mogen zij hier een aantal kleurrijke plantjes in poten. Door zoiets kleins te doen kan je laten zien dat er niet veel nodig is om een groot verschil te maken. 

Foto's tijdens het evenement en het eindresultaat

Het evenement op 3 juni was erg geslaagd! We hebben een mooi eindresultaat neer kunnen zetten tijdens een gezellige en mooie dag. Verder hebben we met veel mensen kunnen praten met hun ideeën over de Beijerlandselaan en wat zij vonden wat er moest veranderen. We hebben veel positieve reacties gekregen over de banden en de eigenaresse van Dolice wilde zelfs graag hebben! 

© 2021 Hogeschool Rotterdam ROP 12.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin