United Food

27-05-2021

United Food is een fictief project waarbij wij een food festival willen organiseren. Wij willen foodtrucks naar één locatie laten komen waar zij een divers aanbod aan eten kunnen aanbieden. Ook zouden er kraampjes geplaatst worden die lokale restaurantjes en bewoners kunnen huren, De lokale restaurantjes en bewoners kunnen hier zelfgemaakt eten `verkopen en aan andere mensen laten proeven. Mensen kunnen hier dus eten kopen en proeven van allemaal verschillende culturen. 

Hillesluis kent veel verschillende culturen. Deze grote diversiteit van culturen willen we terug laten komen in het food festival.


Maar helaas hebben we te maken met Covid-19 en is groepsvorming verboden. Daarom hebben we bedacht om goodiebags uit te delen op de Beijerlandselaan in Rotterdam. In deze goodiebags zullen een aantal folders zitten met informatie over de verschillende projecten die ontwikkeld zijn. Daarnaast zullen er ook 3 verschillende soorten etenswaren in zitten die afkomstig zijn uit verschillende landen. Hierdoor hopen we het idee van ons food festival toch nog over te kunnen brengen alleen dan op een kleinschalige manier.

© 2021 Hogeschool Rotterdam ROP 12.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin